Myllypuron metsän puolesta

21.9.07

Valtuuston lähetekeskustelu asuntopoliittisesta ohjelmasta


Helsingin kaupunginvaltuustossa 30.11.2005 käytyä lähetekeskustelua Helsingin asuntopoliittisesta ohjelmasta voi lukea kokonaisuudessaan klikkaamalla otsikkoa. Ohessa Myllypuroa koskevaa keskustelua:

SKP:n ja Asukaslistan Yrjö Hakanen vastusti omassa ryhmäpuheenvuorossaan Myllypuron metsään suunniteltua pientaloaluetta.

Maija Anttila (SDP, demariryhmän puheenjohtaja tuolloin ja kaupunkisuunnittelulautakunnan puheenjohtaja)piti yleiskaavasovun toteutumista tärkeämpänä kuin Myllypuron ja Lääkärinkadun tärkeiden lähivirkistysalueiden säilymistä.

Kaupunkisuunnittelulautakunnan jäsenet Kimmo Helistö (vihr.) ja Paavo Arhinmäki (vas.) totesivat, että Myllypuron pientaloalue voitaisiin kaavoittaa tiiviimmin, jolloin säästyisi enemmän metsäluontoa. Lisäksi molemmat olivat sitä mieltä, että Anttila levittelee perättömiä väitteitä heidän ryhmistään ja muistaa väärin lautakunnassa olleita asioita.

Tosin tämä ei ole mitenkään yllättävää. Kun malka sattuu omaan silmään, se tuntuu ikävältä. Tällöin huomio pitää kääntää pois omasta silmästä, esimerkiksi toisen silmään, väittämällä että toiset levittelevät perättömiä väitteitä.